Konetekniikkaa kokemuksella!

Tuotantotekniikkaa Lahdesta - suunnittelu ja konsultointi

Aisas Oy on tuotantotekniikan asiantuntija Lahdessa. Palvelemme yrityksiä erilaisissa tuotantotekniikkaan liittyvissä suunnittelu- ja konsultointiasioissa. Toimimme Lahdessa, mutta palvelumme yltävät kauemmaksikin. Tutustu ja ota yhteyttä!

Mitä tuotantotekniikka on?

Tuotantotekniikka kattaa kaiken elinkeinonharjoittamiseen liittyvän tekniikan valmistuksesta prosesseihin. Meiltä saat monipuolisesti erilaiset suunnittelupalvelut sekä ammattitaitoisen konsultoinnin näihin liittyen.

Myös konetekniikkaa

Aisas Oy tarjoaa myös konetekniikan palvelut vuosien kokemuksella. Kokemusta meillä on erityisesti robottisovelluksista ja kokoonpanoautomaateista, mittaus- ja testausjärjestelmistä sekä -laitteista, mutta myös monesta muusta. Lue lisää konetekniikan palveluistamme!

Kysy lisää

Tarvetta tuotantotekniikan asiantuntijalle? Lahdesta käsin toimiva Aisas Oy tarjoaa monipuoliset suunnittelut ja konsultaatiot siihen liittyen. Mikäli et näiltä sivuilta löytänyt tarvitsemaasi palvelua, ota yhteyttä, niin räätälöidään sellainen sinulle!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Aisas Oy
Vyyhtikuja 6
15230 Lahti

Y-tunnus: 15138408
Puh: +358442904465

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Aisas Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha