Konetekniikkaa kokemuksella!

Teknillinen dokumentointi Lahdessa

Aisas Oy on kone- ja tuotantotekniikan ammattilainen, joka tarjoaa teknillistä dokumentointia Lahdesta käsin. Teknillinen dokumentointi on oleellista, kun kyse on koneiden ja laitteiden rakentamisesta niiden käyttämiseen sekä huoltoon. Tarjoamme monipuolista dokumentointia sekä omille että muiden suunnittelemille laitteille. Tutustu ja ota yhteyttä!

Tarkkaa jälkeä

Teknillinen dokumentointi kattaa mm. tekniset valmistusdokumentit, räjäytyskuvat, käyttö- ja huolto-ohjeiden laatimisen sekä 3D-dokumentoinnin. Laatimamme materiaalit ovat helposti käytettäviä ja huolella laadittuja. Tutustu ja ota yhteyttä!

Meiltä saat mm. seuraavat palvelut

 • Tuotekehitys (protosta valmiiksi tuotteeksi)
 • Valmistuspiirustukset
 • Varaosakuvat
 • Käyttö- ja huolto-ohjeet
 • 3D-dokumentointi
 • Riskianalyysit (koneturvallisuus)

Ota yhteyttä

Lahdesta toimiva Aisas Oy on monipuolinen kone- ja tuotantotekniikan osaaja, jonka teknillinen dokumentointi on huolellista. Tekstit ja muut materiaalit laaditaan aina käytettävyys mielessä. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Aisas Oy
Vyyhtikuja 6
15230 Lahti

Y-tunnus: 15138408
Puh: +358442904465

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Aisas Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha